Over Praktijk Ensō

Een warm welkom

Maak een afspraak

Met aandacht balans brengen in lichaam en geest

Ik heb geaccrediteerde opleidingen gevolgd zoals Klassieke Chinese Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai, Westers Medisch Basis aan de School voor Homeopathie, de Toyohari opleiding bij Stephen Birch en Junko Ida, de Docenten opleiding aan de Nederlandse School voor Do-In bij Anushka Hofman en de opleiding voor Ademcoach bij Annette Weers. Thans volg ik de kaderopleidnig Sjamanisme bij Roelien de Lange.

Sinds 2001 heb ik praktijk gehouden in Alphen aan den Rijn en Nieuw-Vennep in samenwerking met de Verloskundigen Praktijk Haarlemmermeer. Ook heb ik jaren met de Praktijken Acupunctuur Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp samengewerkt in het Medisch Centrum de Pionier. Vanaf juni 2018 ben ik gevestigd in Leiden.

Toyohari is letterlijk vertaald "Oost Aziatische naaldtherapie" ontwikkeld door blinde acupuncturisten in Japan waarbij verfijnde naaldtechnieken gebruikt worden die geheel pijnloos zijn. Een groter ontspanningsgevoel ontstaat omdat er amper naalden door de huid gaan.

Mijn hart ligt ook bij kinderen, jongeren en jong volwassenen. Op scholen en yogastudios geef ik thematische workshops en gastlessen in Do-In, Qigong, Meridiaantherapie, Pre-Birth en Shonishin voor kinderen. Ook geef ik Do-In privé sessies. Tevens ben ik mede oprichtster van Do-In & Klank en worden de groepslessen wekelijks en de workshops maandelijks gegeven. Ik nodig je uit om te ontdekken, voelen en ervaren.  

Tijdens de consulten bied ik extra ruimte om aandacht te besteden aan emotionele aspecten van je herstelproces. Dit vindt altijd plaats in een sfeer van vertrouwen, veiligheid en persoonlijke toewijding.

Inhoudelijke verdieping en verbreding van vakkennis staan bij mij centraal. Om kwaliteit te bewaken volg ik met regelmaat nascholingen en seminars in Nederland en buitenland. De praktijk is lid van de Nederlandse Toyohari Vereniging en de European Branch of the Toyohari Association.

Warme groet,

Katya Polhaupessy

 

 

Acupunctuur Toyohari

Acupunctuur Toyohari

Lees meer
Ademcoach

Ademcoach